HR/Prabhupada 0973 - Ako osoba prati principe, sigurno će se vratiti natrag kući , Bogu

From Vanipedia
Jump to: navigation, search
Go-previous.png Prethodna stranica - Video 0972
Sljedeća stranica - Video 0974 Go-next.png

Ako osoba prati principe, sigurno će se vratiti natrag kući , Bogu
- Prabhupāda 0973


730400 - Lecture BG 02.13 - New York

Prabhupāda: Tko je onda inteligentan? Ako pitate koja je korist od toga da se vratite na planet, natrag kući, Bogu? To je rečeno u Bhagavad-giti: : mām upetya tu kaunteya duḥkhālayam aśāśvatam nāpnuvanti(BG 8.15). "Ako dođeš k Meni, onda nećeš više prihvaćati ovo materijalno tijelo, koje se nalazi u jadnim uvjetima. Ostati ćeš u svom duhovnom tijelu."

Pokret svjesnosti Krsne je namijenjen za to, htio sam reći, dopušta, podiže sva živa bića.... Naravno, nije baš za sve. To je jako teško Ali onaj tko je prihvatio pokret svjesnosti Krsne, i ako prati principe, on se sigurno vraća natrag kući, natrag kući, natrag Bogu.To je sigurno Ali ako postoje devijacije, ako vas privuče maya, to je vaš zadatak Ali mi vam dajemo informacije. Toje proces, jednostavan proces Pjevajte Hare Krsna maha-mantru, biti ćete pročišćeni..., i ostati ćete oslobođeni od materijalni zamki, i tyaktvā dehaṁ. Mam upetya. Janma karma me divyam yo janati... Ako samo pokušate razumjeti Krsnu, onda tyaktvā dehaṁ, nakon odbacivanja ovoga tijela, mām eti," Doći ćete k Meni."

To je naša filozofija.Jako jednostavna. Sve je objašnjeno u Bhagavad-giti. Pokušajte realizirati i propovijedati ovaj pokret za dobrobit cijelog svijeta Onda će svi biti sretni. Hvala Vam puno.

Bhakte: Jaya, sva slava Śrīla Prabhupādi!