MO/Prabhupada 0205 - Niciodată nu m-am așteptat ca acești oameni să accepteMorning Walk -- May 20, 1975, Melbourne

Prabhupāda: Nu trebuie să vedeți că el a devenit conștient de Kṛṣṇa. Nu este atât de ușor să devenim conștienți de Kṛṣṇa. Nu este așa de ușor. Va dura, bahūnāṁ janmanām ante (BG 7.19), după multe nașteri. Dar trebuie să-ți faci datoria. Du-te și predică. Yāre dekha, tāre kaha 'kṛṣṇa'-upadeśa (CC Madhya 7.128). Datoria ta este terminată. Desigur, veți încerca să-l convertiți. Dacă nu este convertit, aceasta nu este o deviere a datoriei tale. Trebuie să mergeți pur și simplu și să vorbiți. La fel cum atunci când am venit în țara dvs., nu am așteptat niciodată un succes pentru că știam: "De îndată ce voi spune:" Fără sex ilicit, fără mâncat de carne ", mă vor respinge imediat. (râsete) Deci nu am avut deloc speranțe.

Devotat (1): Sunt atât de atașați.

Prabhupāda: Da. Dar bunătatea voastră este că m-ați acceptat. Dar nu mă așteptam niciodată. Nu mă așteptam niciodată că "acești oameni vor accepta". Nu mă așteptam niciodată.

Hari-śauri: Dacă ne bazăm doar pe Kṛṣṇa ...

Prabhupāda: Da, aceasta este singura noastră afacere.

Hari-śauri: Și dacă căutăm rezultate, atunci ...

Prabhupāda: Și ar trebui să ne facem datoria așa cum este prescris de maestrul spiritual. Guru-kṛṣṇa-kṛpāya (CC Madhya 19.151). Apoi din ambele părți veți fi favorizați, de maestrul spiritual și de Kṛṣṇa. Și acela este succesul.