MO/Prabhupada 0609 - Sunteți atât de mulți care cântați Hare Krișna. Acesta este succesul meuArrival Lecture -- Los Angeles, May 18, 1972

Deci, dragi băieți și fete, acum șase ani am venit în țara voastră, doar singur, cu această pereche de talgere. Acum sunteți atât de mulți care cântă Hare Kṛṣṇa. Acesta este succesul meu. A fost prezicerea Domnului Caitanya Mahāprabhu:

pṛthivīte āche yata nagarādi grāma
sarvatra pracāra hoibe mora nāma
(CB Antya-khaṇḍa 4.126)

Domnul Caitanya a dorit ca "În toate orașele, în atât de multe orașe și sate câte sunt pe suprafața globului, numele meu va fi difuzat ". El este Kṛṣṇa Însuși, svayaṁ kṛṣṇa, kṛṣṇa caitanya-nāmine, schimbându-și pur și simplu numele precum Kṛṣṇa Caitanya. Deci predicția Lui nu va fi niciodată în zadar. Asta e un fapt. Deci, planul meu a fost că "voi merge în America. America este țara lider a lumii. Dacă pot convinge generația mai tânără a Americii, ei se vor angaja. Sunt bătrân. Am venit aici la vârsta de șaptezeci de ani; acum am șaptezeci și șase. Deci avertizarea mea este deja acolo. În anul șaptezeci și unu am avut un grav atac de inimă. Știți asta cu toții. Misiunea lui Caitanya Mahāprabhu este acum în mâinile voastre. Sunteți băieți și fete americane, foarte inteligenți și binecuvântați de Kṛṣṇa. Nu sunteți afectați de sărăcie. Aveți suficiente resurse, prestigiu. Material, sunteți bine echipați. Dacă luați în serios această mișcare a conștienței de Kṛṣṇa, țara voastră va fi salvată și întreaga lume va fi salvată.