SL/Prabhupada 0678 - Oseba, zavestna Krišne je vedno v jogijskem transuLecture on BG 6.25-29 -- Los Angeles, February 18, 1969

Viṣṇujana: Verz 27: "Jogi, katerega um je usmerjen Name resnično dosže najvišjo srečo. Zaradi svoje identitete z Brahmanom je osvobojen, njegov um pa je miren, njegove strasti so umirjene, on pa je osvobojen greha (BG 6.27). "

Osemindvajseti: "Miren je v sebi in osvobojen vseh materialnih onesnaženj, jogi doseže najvišjo popolno stopnjo sreče, v stiku z Vrhovno zavestjo (BG 6.28). "

Prabhupāda: Torej, tukaj je popolnost: "Jogi, katerega um je usmerjen na Mene." Na Mene pomeni na Krišno. To govori Krišna. Če rečem: "Dajte mi kozarec vode." Ne pomeni, da bi bilo treba vodo priskrbeti še komudrugemu. Podobno Bhagavad- Gito izgovarja Gospod Krišna, ki pravi"Jaz". "Jaz" pomeni Krišna. To je jasno razumevanje. Vendar je veliko komentatorjev, ki odstopajo od Krišne. Ne vem zakaj. To je njihov zloben motiv. Ne. "Jaz" pomeni Krišna. Torej Krišne zavestna oseba je vedno v transu joge. Nadaljuj.